Direktlänk till inlägg 28 oktober 2007
I dag hade vi min mor på middag bestående av Tapenad späckad oxfilé med parmesan créam och stektpotatis blandad med färnkål, rödlök och ruccola. Till det så drack vi Allesverolren Shiraz. Efter middagen så blev det en Famous Grouse port wood finish tillsammans med en Camacho Coyolar Perfecto #1. Efter att ha haft denna lilla cigarr i förvaring i en månad så har den utvecklats något från sist jag rökte den och jag måste säga att den har blivit bättre. Denna gång har jag inte gjort någon större analys av smaker, men den har ändrat sig till det bättre i fråga om karraktär. Mycket lenare än vad den var från början. Jag ser fram imot att röka den igen om ett par månader.
/Hazzard
Satt och slö tittade på TV då man visar Nordea Master och en svensk sperlare fick frågan varför han inte hade spelat i år. Hans svar: "jag har opererat båda axlarna, höger och vänster"! Vilka andra axlar skulle man ha opererat som människa? ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 | 11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
28 | |||
29 | 30 |
31 | |||||||
|